Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Super Cup Ε.Π.Σ Φλώρινας Ερμής Αμυνταίου - Π.Α.Σ Φλώρινα 1-2! Το κατέκτησε ο Πρωταθλητής Π.Α.Σ Φλώρινα!

Χτες το απόγευμα στις 17.00 για το θεσμό του Super Cup Ε.Π.Σ Φλώρινας αναμετρήθηκαν στο γήπεδο του Ηρακλή Αρμενοχωρίου ο Κυπελλούχος Ερμής Αμυνταίου με τον  Πρωταθλητή Π.Α.Σ Φλώρινα. Νικητής της αναμέτρησης και Κυπελλούχος αναδείχτηκε ο Π.Α.Σ Φλώρινα με σκορ 1-2.
Μία αναμέτρηση και γιορτή αντάξιας των αντιπάλων γιατί ομολογουμένως αγωνίστηκαν οι δυο καλύτερες ομάδες της Κατηγορίας.
Ο <<γηπεδούχος>> Ερμής Αμυνταίου με τον Κατακαλίδη στο πάγκο  παρέταξε την ομάδα του  με ένα σχήμα 4-4-2 ενώ ο Π.ΑΣ Φλώρινα με το δίδυμο Βασιλείου - Παπαθανασίου παρέταξε σχήμα 4-2-3-1 μεταβαλλόμενο.
Με το καλημέρα και στο 2΄απειλητική σέντρα του Θ.Τασόπουλου βρίσκει τον Κελεσίδη που με κακή κεφαλιά στέλνει την μπάλα άουτ.

Στο 5΄Μετά από κλέψιμο της μπάλας από τον αρχηγό  του Π.Α.Σ Γυφτόπουλο αυτός βρίσκει όμορφα τον Ρούφα που πλαγιοκοπεί την άμυνα του Ερμή και σεντράρει επικίνδυνα από τα αριστερά με τον τερματοφύλακα του Αμυνταίου Αποστόλου να μπλοκάρει σωτήρια και σταθερά.
Ανεβάζει στροφές ο Ερμής.Ωραίο παιχνίδι προμυινίεται !!
Στο 8΄μετά από υποδειγματική συνεργασία και ένα - δυο  των παικτών του Ερμή λίγο πριν απειλήσουν παρεμβαίνει και διώχνει σωτήρια ο Ρούφας
Στο 10΄ Κλέψιμο της μπάλας από τον Γκατζόπουλο , δίνει στον Γυφτόπουλο που γυρίζει.
<<Σπάει>> την μπάλα πλάγια στον Θ.Τασόπουλο που παίρνοντας μέτρα τελικά σουτάρει δυνατά  λίγο πάνω από τα δοκάρια του Αποστόλου.
Στο 16΄Λάθος μετά από στραβοπάτημα του Μπαμπάρη επωφελείται ο Ηλιάδης για τον Ερμή που προ της εστίας πλασάρει άουτ.
Στο 18΄Εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά όπως επιτίθεται ο Ερμής. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Στάθης Κωνσταντινίδης που εκτελεί φαλτσαριστά στην περιοχή του Στόικου. Η μπάλα παίρνει περίεργη τροχιά και αφού σκάει στο έδαφος και αναπηδά περνάει από τα σώματα των παικτών και των δυο ομάδων και καταλήγει στα δίκτυα του Π.Α.Σ. 1-0 για τον Ερμή Αμυνταίου.
Πιέζει ο Ερμής και στο 25΄μετά από κλέψιμο της μπάλας, σε λάθος του Ε.Τασόπουλου , βγαίνει σέντρα στην καρδιά της άμυνας του Π.Α.Σ και στο ύψος του πέναλτι ο Τσορλίνης σουτάρει άουτ.
Στο 31΄σε ωραία  εκτέλεση φάουλ του Ανδρέα Μπαμπάρη πηδούν και Γυφτόπουλος  και Γεωργιάδης αλλά χωρίς να βρουν μπάλα.
Στο 33΄ωραίο κλέψιμο του Σβίρου δίνει στον Θ.Τασόπουλο. Αυτός κρατάει για λίγο και πασάρει στον Γεωργιάδη που γέρνοντας στα πλάγια με κλίση σουτάρει όμως μπλοκάρει δύσκολα ο Αποστόλου.
Στο 38΄Πέναλτι σφυρίζει ο Διαιτητής της αναμέτρησης σε ανατροπή του Ηλιάδη. Μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα ο αρχηγός του Ερμή.Παίρνει φόρα και στέλνει την μπάλα δεξιά όπου ο Στόικος δηλώνει παρών και εκλπηκτικά διώχνει σωτήρια γλυτώνοντας το Π.Α.Σ Φλώρινα από δεύτερο τέρμα.
Στο 42΄Τρομερή ευκαιρία για τον Ερμή  καθώς σε παράλληλη σέντρα από τα αριστερά του Κωνσταντινίδη και μόνοι προ του τέρματος σε απόσταση ενός μέτρου μπερδεύονται Ζέζος και Τσορλίνης με κανένα από τους δυο να  μπορεί να την στείλει στα δίκτυα του ανήμπορου Στόικου.
Στο 45΄συρτό και επικίνδυνο εκτελεσμένο φάουλ του Μπαμπάρη  λίγο αριστερά από το κάθετο δοκάρι του Ερμή Αμυνταίου
Λήξη Α΄Ημιχρόνου 
Δυνατό παιχνίδι ,πλούσιο σε φάσεις ,αρκετά γρήγορο και με ωραίο ρυθμό από τις δύο ομάδες.
Στο 47΄σε εκτέλεση φάουλ του Θ.Τασόπουλου η μπάλα καταλήγει στον αρχηγό του Π.Α.Σ Παύλο Γυφτόπουλο που στη μικρή περιοχή με δυνατό σουτ παραβιάζει την εστία του Ερμή Αμυνταίου και κάνει το 1-1.
Στο 50΄Μπλοκάρει εύκολα δυνατό σουτ του Ηλιάδη ο Στόικος.
Στο 56΄Αλλαγή για τον Π.Α.Σ έξω ο Ποντίκης μέσα ο Φωστηρόπουλος.
Στο 57΄Γυρίζει και σουτάρει  δυνατά και χαμηλά εντός περιοχής ο Γυφτόπουλος με τον Αποστόλου να διώχνει με τα ακροδάκτυλα σωτήρια την τελευταία στιγμή κόρνερ.
Στο 59΄Ωραία εκτελεσμένο φάουλ από τον Ηλιάδη διώχνει με υπερένταση κόρνερ ο Στόικος πάνω από το ορίζοντιο δοκάρι.
Στο 61΄σέντρα στα καρέ του Στόικου με τον τελευταίο να εξουδετερώνει καρφωτή κεφαλιά από τα δύο μέτρα του Τσορλίνη 
Στο 62΄Εκτέλεση φάουλ του Μπαμπάρη στο πίσω δοκάρι βρίσκει μόνο τον Κελεσίδη που πλασάρει άουτ.
69΄Cooling Break (διάλειμμα δύο λεπτών για αναζωογόνηση των παικτών και προκειμένου να δροσιστούν καθώς η ζέστη είναι αφόρητη)
Αλλαγή για τον Π.Α.Σ μέσα ο Β.Γλούφτσης έξω ο Ρούφας
73΄Εκτέλεση φάουλ από τον Ηλιάδη πάνω από τα δοκάρια του Στόικου.
79΄Βγάζει όμορφα ο Θ.Τασόπουλος τρομερή μπαλιά τρύπα στους Γυφτόπουλου - Σβίρο με τον Αποστόλου, να τους παίρνει την μπουκιά από το στόμα , μπλοκάροντας σταθερά την μπάλα
Αλλαγή για τον Π.Α.Σ μπαίνει ο Τσώτσος βγαίνει ο Θ.Τασόπουλος
Στο 83΄φανταστική ενέργεια του Γεωργιάδη που αφού πέρασε διαδοχικά τρεις παίκτες του Ερμή
πλάσαρε από ευνοϊκή θέση με τον Αποστόλου εκπληκτικά να κρατάει το 1-1 διώχνοντας σε κόρνερ
84΄ Αντεπίθεση του Π.Α.Σ με τον αρχηγό Γυφτόπουλο να δίνει στο Τσώτσο που πλασάρει άουτ υπό πίεση δύο παικτών του Ερμή
88΄Το ανάποδο της προηγούμενης φάσεις με τον Τσώτσο να κλέβει την μπάλα και να βρίσκει τον Γυφτόπουλο που από κοντά καρφώνει με βολέ την μπάλα στα δίκτυα του Ερμή 1-2 για τον Π.Α.Σ Τρελά πανηγύρια και χαρές στο πάγκο του Πρωταθλητή.
Λήξη του αγώνα.Νικητής της αναμέτρησης του Super Cup Ε.Π.Σ Φλώρινας ο Πρωταθλητής Π.Α.Σ Φλώρινα.Πανηγυρισμοί με γέλια και επιφωνήματα νίκης από τους ποδοσφαιριστές της Φλώρινας.
Αργότερα έγινε μια όμορφη τελετή από τους παράγοντες της Ε.Π.Σ Φλώρινας και απονομή των μεταλλίων και κυπέλλων στις δύο ομάδες φιναλίστ Ερμή Αμυνταίου και Π.Α.Σ Φλώρινα.Το Super cup στα χέρια του αρχηγού του Π.Α.Σ Γυφτόπουλου ...Ole-Ole-Ole Π.Α.Σ Φλώρινα!!!!!!!
Συγχαρητήρια στην Ε.Π.Σ Φλώρινας για την οργάνωση του Super Cup
Όμορφες στιγμές επίδειξης πολιτισμού και αθλητικού ιδεώδες και από τις δύο αγωνιζόμενες ομάδες καθώς κατά την απονομή των επάθλων και μεταλλίων η μία χειροκρότησε εγκάρδια και ένθερμα την άλλη
Άψογη  η κατάσταση του γηπέδου του Ηρακλή Αρμενοχωρίου ..σκέτο περσικό χαλί το χορτάρι Συγχαρητήρια στον Φροντιστή και συντηρητή του Γηπέδου  Κο Γιώργο!
Για άλλη μια φορά ευχαριστούμε τον φίλο μας Κώστα Κελεσίδη που πάντα μας ακολουθεί και κερνάει την ομάδα από τα καλούδια του Κτήματος Κελεσίδη στο Γιανακοχώρι Ημαθίας!!  
Για τον Π.Α.Σ Φλώρινα έπαιξαν: Στόικος, Κελεσίδης,Ρούφας (69΄Β.Γλούφτσης),Γεωργιάδης, Μπαμπάρης,Θ.Τασόπουλος(79΄Τσώτσος) ,Β.Τασόπουλος,
Πόντίκης( 56΄Φωστηρόπουλος) ,Γκαντζόπουλος,Γυφτόπουλος,Σβίρος,














































Ο ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ
ΠΟΝΤΙΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ