Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ: ΝΕΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ SUPERLEAGUE

Μια από τις σημαντικότερες και σίγουρα αξέχαστες εμπειρίες έζησαν οι παίχτες της ακαδημίας ποδοσφαίρου του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ και οι συνοδοί τους (που συνολικά έφτασαν τους 72) με την αποστολή στο Αγρίνιο και τους φιλικούς αγώνες με την ακαδημία του Παναιτωλικού. Ο ΠΑΣ Φλώρινα αναχώρησε στις 6:00 το πρωί του Σαββάτου και έφτασε στην πόλη της Στερεάς Ελλάδας στις 11:00. Στις 11:30 ήταν προγραμματισμένοι οι φιλικοί αγώνες των τμημάτων υποδομής των 2 ομάδων στο Αθλητικό Κέντρο Emileon ένα πραγματικό στολίδι ποδοσφαίρου που στεγάζει όλον τον σύλλογο ποδοσφαίρου του Παναιτωλικού. Στο Emileon πέραν της κτιριακής υποδομής διακρίναμε 3 γήπεδα ποδοσφαίρου κανονικών διαστάσεων, 3 γήπεδα για τα τμήματα υποδομής, γήπεδα beach volley, τεννις, πισίνες, ένα καταπληκτικό εστιατόριο και ένα καφέ μπαρ. 

Πριν αρχίσουν οι αναμετρήσεις οι νεαροί ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Φλώρινα παρακολούθησαν τον αγώνα U20 μεταξύ των ομάδων Παναιτωλικός - Ξάνθη. Στην συνέχεια και για την ιστορία οι 2007-08 του ΠΑΣ Φλώρινα ήρθαν ισόπαλοι 3-3 (Γιουρούκης, Μαρίνος, Παπαθανασίου) με τους αντίστοιχους του Παναιτωλικού. Οι 2005-06 ήρθαν ισόπαλοι 2-2 (Μαρκούλης, Παπαδόπουλος Θ.) με τους 2006 των γηπεδούχων. Οι παίδες του ΠΑΣ (2003-04) ηττήθηκαν με σκορ 3-2 (Παπαδόπουλος Χ. - Αμπντιαϊ) ενώ οι Προτζούνιορ της ομάδας μας επικράτησαν με σκορ 3-2 (2Παλικρούσης Θ. - Γαζέας) 

Αμέσως μετά τους αγώνες η αποστολή του ΠΑΣ Φλώρινα γευμάτισε στον πολυχώρο του Emileon με μενού που σχεδιάστηκε από τους ανθρώπους της Ακαδημίας του ΠΑΣ Φλώρινα και εκτελέστηκε με ακρίβεια και μεράκι από τους ανθρώπους του Παναιτωλικού. Ακολούθως η αποστολή του ΠΑΣ Φλώρινα αναχώρησε με συνοδεία των ανθρώπων των γηπεδούχων για το γήπεδο ποδοσφαίρου του Παναιτωλικού όπου παρακολούθησε από την θύρα 5 των αγώνα για το πρωτάθλημα της Super League μεταξύ των ομάδων του Παναιτωλικού και της Ξάνθης που για την ιστορία έληξε με σκορ 1-3. Ο δρόμος της επιστροφής αν και μακρύς (στις 23:00 άφιξη στο ΔΑΚ) πέρασε γρήγορα με τις εικόνες να μένουν χαραγμένες για πάντα στην σκέψη όλων μας. 

* Οι υπεύθυνοι και οι Προπονητές της Ακαδημίας του Παναιτωλικού (Νταλακούρας, Ρήγας) ήταν ιδιαίτερα φιλόξενοι και πρόθυμοι να μας εξυπηρετήσουν στο οτιδήποτε. Θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας και υποσχόμαστε ανάλογη φιλοξενία στο μέλλον.  

** Οι προπονητές των δύο ακαδημιών αντάλλαξαν απόψεις τόσο στο Emileon όσο και στο γήπεδο του Παναιτωλικού όπου παρακολούθησαν μαζί τον αγώνα ενώ στο μέλλον σίγουρα θα υπάρξουν στενότερες επαφές και συνεργασία με στόχο πάντα το καλύτερο μέλλον των παιδιών και του ποδοσφαίρου.

*** Η αποστολή της ομάδας μας θα προσπαθήσει να βάζει κάθε χρόνο στον ετήσιο σχεδιασμό της την επίσκεψη στους φίλους μας πλέον αγρινιώτες και στην ομάδα του Παναιτωλικού 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ:

ΠΑΙΔΕΣ: ΜΠΑΛΚΟΣ, ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ, ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ Α., ΚΟΥΒΑΡΑΣ, ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ, ΠΕΤΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΚΙΝΟΥΔΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ζ., ΚΑΓΙΑΛΙΔΗΣ, ΚΩΝ/ΝΙΔΗΣ, ΝΤΟΥΡΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Χ., ΔΗΜΤΣΙΟΣ Σ., ΔΗΜΤΣΙΟΣ Λ., ΑΜΠΝΤΙΑΪ, ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 

ΠροΠΑΙΔΕΣ: ΔΑΛΑΚΗΣ, ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ, ΝΤΩΝΟΣ, ΔΕΡΜΑΤΙΔΗΣ Α., ΔΕΡΜΑΤΙΔΗΣ Ε., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Θ., ΣΟΛΑΚΗΣ, ΔΟΓΟΥΛΗΣ, ΚΟΪΔΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ Β., ΜΟΥΚΑΣ Ε.

ΤΖΟΥΝΙΟΡ: ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΟΥΚΑΣ Κ., ΓΙΟΥΡΟΥΚΗΣ, ΔΕΡΜΑΤΙΔΗΣ Δ., ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Θ., ΑΛΕΜΠΑΚΗΣ, ΜΑΡΙΝΟΣ, ΓΙΑΓΚΟΥΛΤΣΗΣ, ΝΕΔΕΛΚΟΥ, ΔΟΥΠΑΤΣΗΣ, ΑΛΙΓΙΑ, ΤΑΣΟΜΗΝΗΣ

ΠροΤΖΟΥΝΙΟΡ: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Μ., ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Γ., ΓΑΖΕΑΣ, ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ Λ., ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ Θ., ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ