Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Π.Α.Σ Φλώρινα- Αίαντας Αμμοχωρίου 6-0

Με το <<Δεξί>> ξεκίνησε τις φετινές του αγωνιστικές υποχρεώσεις η ομάδα του Π.Α.Σ Φλώρινα κερδίζοντας σήμερα το απόγευμα στο βροχερό και λασπωμένο Δ.Α.Κ Φλώρινας τον Αίαντα Αμμοχωρίου με σκορ 6-0.
Η μαχητική ομάδα του  Αίαντα Αμμοχωρίου λόγω σοβαρών απουσιών αγωνίστηκε αποδεκατισμένη με (9) Εννέα ποδοσφαιριστές ..
Μόλις στο  2΄ ο Κώστας Λεζάκη εξαπολύει δυνατό κεραυνό που αποκρούεται εντυπωσιακά από τον τερματοφύλακα του Αίαντα Γρηγόρη Λαζαρίδη.
Στο 15΄Μετά από ωραία ενέργεια και σέντρα του Βαγγέλη Κωνσταντινίδη ο Κώστας Λεζάκης με προβολή κάνει το 1-0.
Στο 21΄ Σωτήρια επέμβαση από τον Γρηγόρη Λαζαρίδη σε τετ-α-τετ με τον Κώστα Ποντίκη.
Στο 32΄ Επέλαση από τα δεξιά του Παναγιώτη Δάικου... βρίσκει όμορφα στο ύψος του πέναλτι τον Κώστα Λεζάκη που στην κίνηση στέλνει την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αίαντα άουτ.
Στο 34΄ Ο στρατεύσιμος του Π.Α.Σ Φλώρινα Γιώργος Κυρκόπουλος δοκιμάζει δυνατό σουτ από τα 25 μέτρα ..η μπάλα σκάει στο έδαφος προ του Λαζαρίδη..αυτή αναπηδά και 2-0 για τον Π.Α.Σ Φλώρινα.
Στο 38΄Copy Paste της φάσης του 32΄ με τον Λαζαρίδη πάλι να αποκρούει σουτ του Κώστα Λεζάκη.
Στο 43΄ Καταπληκτική εκτέλεση φάουλ από τον Δημήτρη Δόρη που στέλνει με δύναμη τη μπάλα στο αριστερό <<Γ>> της εστίας του ανήμπορου Λαζαρίδη..3-0 για τον Π.Α.Σ.
Στο 45΄Από τα αριστερά σέντρα του  Βαγγέλη Κωνσταντινίδη περνάει πάνω από τα κεφάλια των Λεζάκη και Ποντίκη και στην προσπάθειά του να διώξει ο Γιάννης Ιωαννίδης την στέλνει στα δίκτυα της ομάδας του ..αυτογκόλ 4-0.
Στο 46΄Κοντινό σουτ του Γιάννη Κελεσίδη διώχνει και πάλι σωτήρια ο Γρηγόρης Λαζαρίδης.
Στο 51΄Σε γύρισμα του Νίκου Κεσίδη η μπάλα κολλάει στην λάσπη ..επωφελείται ο Κώστας Φωστηρόπουλος που μπαίνει επικίνδυνα  στη περιοχή του Π.Α.Σ αλλά στο τετ-α-τετ με τον  τερματοφύλακα Γιάννη Μαυρομάτη νικιέται κατά κράτος από τον <<Κέρβερο>> του Π.Α.Σ που  με σωστή τοποθέτηση του κλείνει το πεδίο και αποκρούει σωτήρια κρατώντας το μηδέν στην εστία του.
Στο 55΄Κοντινό δυνατό σουτ του Γιώργου Τασομηνόπουλου αποκρούει και πάλι ο Γρηγόρης Λαζαρίδης..κόρνερ.
Στο 62΄Ο Γιώργος Κυρκόπουλος με δύναμη σουτάρει ..αποκρούει ενστικτωδώς ο Γρηγόρης Λαζαρίδης,στο διώξιμο της μπάλας αυτή καταλήγει στον Γιώργο Τασομηνόπουλο που πλασάρει με τη μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και να καταλήγει άουτ..
Στο 65΄ Ο κεφάτος σήμερα Ιωάννης Παλικρούσης αφού διένυσε αρκετά μέτρα προς την εστία του Αίαντα με δυνατή σέντρα σουτ στέλνει την μπάλα στο βάθος της εστίας του Αίαντα ..5-0
Στο 67΄Μετά από φάση διαρκείας εντός περιοχής του Αίαντα ο Κώστας Λεζάκης με δυνατό πλασέ στέλνει την μπάλα στο αριστερό <<Γ>> του Λαζαρίδη 6-0.
Στο 69΄Τετ-α-τετ του Κώστα Λεζάκη με τον Λαζαρίδη διώχνει εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας του Αίαντα.
Στο 72΄Δυνατό σου του Κώστα Ποντίκη και πάλι αποκρούει ο  Γρηγόρης Λαζαρίδης
Στο 73΄Σειρά του τερματοφύλακα του Π.Α.Σ  Γιάννη Μαυρομάτη να επέμβει και πάλι, σε τετ-α-τετ αυτή τη φορά με τον Παναγιωτίδη , και σωτήρια με αυτοθυσία πέφτοντας στα πόδια του αντιπάλου να αποσοβήσει το κίνδυνο διώχνοντας την μπάλα πλάγια.
Ντεμπούτο είχαμε σήμερα με την Αντρική ομάδα για τον 14χρονο ελπιδοφόρο Αλέξανδρο Ραχωβίτσα και επιστροφή για τον 15χρονο Χρηστάκη που γύρισε από το δανεισμό του στον Π.Α.Σ Πρέσπων!
ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Για τον Π.Α.Σ Φλώρινα έπαιξαν :
Μαυρομάτης,Κεσίδης,Δαίκος,Τσίγλης,Κωνσταντινίδης,Κυρκόπουλος,
Μάρκου,Κελεσίδης,Δόρης,Λεζάκης,Ποντίκης.
Αλλάγές: Τασομηνόπουλος,Παλικρούσης,Χρηστάκης,Ραχωβίτσας.