Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Μακεδονικός Αγ.Παντελεήμονα - Π.Α.Σ Φλώρινα 4-1


Δυνατό και συναρπαστικό ματς σε ένα ΄΄βαρύ γήπεδο΄΄ που επέτρεψε λόγω λάσπης την εύκολη δημιουργία λαθών και συνεπώς φάσεων εκατέρωθεν...
Καλύτερος Μακεδονικός σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού με το Π.Α.Σ Φλώρινα να πραγματοποιεί ίσως την χειρότερη φετινή του εμφάνιση ..κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.

Στο 30΄ 1-0 o Παπαγαθονίκου
Στο 40΄ 1-1 o Μπιτσάνης
Στο 43΄ 2-1 o Μαρκόφσκι
Στο 2ο Ημίχρονο
Στο 79΄ 3-1 o Παπαγαθονίκου
Στο 83΄ 4-1  o Μαρκόπουλος
Για άλλη μια φορά M.V.P του Π.Α.Σ Φλώρινα o φορμαρισμένος Γιάννης Μαυρομάτης που και πάλι με τις εντυπωσιακές του επεμβάσεις κράτησε το σκορ σε χαμηλά σχετικά επίπεδα.👏
Στα θετικά της σημερινής ήττας η συμμετοχή των δικών μας παιδιών της Ακαδημίας του Π.Α.Σ κάτω των 16 ετών : Βαγγέλη Κωνσταντινίδη, Παναγιώτη Δάικου, Νάσου Μαργαρίτη,(αρχικό σχήμα) Γιώργου Χρηστάκη, Άγγελου Κοκαρόπουλου,Άγγελου Ραχωβίτσα και Iωάννη Παλικρούση που παίζοντας απέναντι στους άνευ συγκρίσεως ανώτερους ποδοσφαιριστές του Μακεδονικού άφησαν άριστες εντυπώσεις προαναγγέλοντας το λαμπρό μέλλον του Π.Α.Σ Φλώρινα.
Συγχαρητήρια στην πολύ καλά δουλεμένη ομάδα του Μακεδονικού για την σημερινή τους νίκη και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο Πρωτάθλημα.
Συνεχίζουμε με το κεφάλι ψηλά ..
Για τον Π.Α.Σ Φλώρινα έπαιξαν: Μαυρομάτης,Δαικος,Τάντσης,Κων/νιδης,Κεσίδης,Μάρκου,
Ποντίκης,Μαργαρίτης,Μπιτσάνης,Δόρης,Λεζάκης.
Αλλαγές:Χρηστάκης, Κοκαρόπουλους, Ραχωβίτσας και Παλικρούσης